Kontakta oss 

Köp din nästa dator hos oss

Vi är experter på begagnade datorer - rekonditionerade till nyskick, men upp till 75% billigare. Bättre för miljön och bättre för din plånbok. Våra refurbished datorer är noga kontrollerade och fungerar precis som en ny. Välkommen att kontakta oss för en offert, eller kolla vårt utbud i vår webbutik.

Varför välja begagnat?

Elektroniskt avfall utgör en stor miljöutmaning. Det innehåller farliga material som förorenar mark, luft och vatten. Totalt produceras 44,7 miljoner ton IT-avfall över hela världen varje år. IT-avfall står för 70% av allt farligt avfall och står för 2% av de totala CO2 utsläppen, det är lika mycket som flygindustrin eller den totala köttproduktionen i världen. Genom att välja att köpa begagnade datorer gör man en stor insats för miljön.

Vi köper in våra datorer och mobiler från en av Europas ledande återvinningscentraler för IT-utrustning. Deras produkter är noggrant rensade, restaurerade och funktionstestade. vi ger dessutom 1 års garanti på produkterna.Försäljning refurbished datorer och begagnade datorer. Gamingtillbehör och speldatorer

Kom till vår butik i centrala Kristianstad

Många tycker att det är svårt och krångligt att köpa ny dator. Vi tycker att det ska vara enkelt! Kontakta oss så hjälper vi dig hela vägen från att välja dator och kringutrustning, till heminstallation. Så här fungerar det:​

  • Vi lyssnar på dig, och tar fram den perfekta datorn för dina behov.

  • Vi diskuterar tillsammans med dig vilka program du vill ha i din dator.

  • Vi förinstallerar valda programvaror och färdigställer datorn.

  • Vi levererar datorn hem till dig och kopplar in den på plats. (Med RUT-avdraget betalar du endast 450 kr/h för IT-tjänster i hemmet)

  • Vi ger dig en personlig visning av datorns viktigaste funktioner.

  • Det går bra att delbetala, vi samarbetar med klarna.