Kontakta oss 
Datareparation datorservice laga dator mac service

Datorservice i vår verkstad

Vi har fasta priser på alla reparationer, installationer och liknande som utförs i vår verkstad. Vi lagar alla märken, även Mac. ​När du lämnar din dator till oss börjar vi alltid med att göra en felsökning och ger dig därefter ett prisförslag. Du avgör sedan själv om du vill gå vidare med reparationen.

Välkommen till vår datorbutik i centrala Kristianstad. Våra öppettider verkstad är vardagar 12:30 - 17:30, telefontid 9:00 - 18:30.

datorhjälp laga dator datasupport datorservice

Support i hemmet

Med RUT-avdraget betalar du endast 500 kr/h för ett hembesök av en servicetekniker. Här är några av de vanligaste tjänsterna vi erbjuder våra kunder i hemmet:

  • Installation av internetanslutning och val av leverantör

  • Säkerställa att du har den hastighet du betalar för

  • Genomgång av teknisk utrustning

  • Konfiguration av hemmanätverk och WiFi

  • Installation av kringutrustning t.ex. dator, telefon och TV

  • Rekommendation och installation av ny hårdvara vid behov

  • Säkra ditt nätverk mot intrång


datorhjälp företagsdator, IT service och support företag i kristianstad

IT-tjänster företag

Snygg Dator erbjuder IT-tjänster till små och medelstora företag i Kristianstadsområdet. Hos oss får du en personlig servicepartner som fokuserar på säkra och smidiga lösningar, som passar just ditt företag. Vi hjälper er med allt från att sätta upp stabila nätverk och datorsupport till brandväggar och säkerhet. Vi förstår vikten av snabb service när något strular och vi kan vid behov koppla upp oss på din dator via fjärrsupport.

Vi använder oss inte av dyra och krångliga serviceavtal, du betalar bara när du behöver vår hjälp. Kontakta oss för ett första möte.

datorbutik IT-service datorreparation dataservice gamingdator speldator

Vår butik i Kristianstad

Många tycker att det är krångligt att köpa ny dator, det är svårt att veta vad man ska välja och det kommer ständigt ny teknik. I vår butik får du hjälp av vår kunnig personal som guidar dig hela vägen från att välja dator och kringutrustning, till installation.

  • Vi lyssnar på dig, och tar fram den perfekta datorn för dina behov.

  • Vi diskuterar tillsammans med dig vilka program du vill ha i din dator, och färdigställer datorn

  • Vi kan vid önskemål leverera datorn till dig och kopplar in den på plats. Vi ger dig även en personlig visning av datorns viktigaste funktioner.

Hos oss kan du även köpa begagnade datorer som är renoverade till nyskick, fast till ett mycket bättre pris. Det är förstås också mycket bättre för miljön.

Vill du handla online kan du självklart även göra det på vår webshop. Vi erbjuder delbetalning via klarna.